Pasar al contenido principal

Agricultura repartirà producte per a tractar contra la Ceratitis les varietats primerenques de cítrics

La Conselleria d'Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica facilitarà als agricultors el producte necessari per a una aplicació per procediments terrestres a les varietats primerenques (Navelina, Tomatera, Orogrande, Clementina fina, Washington Navel, Navel Foyos, Clemenules, Nulessin, Newhall, Caracara, Salustiana y Nova), sent a càrrec d'aquest agricultor les despeses d'aplicació.

Es repartirà el producte Spinosad 0,024% (CB) P/V en formulació d’esquer a raó d'1 l/ha per a la realització de tractaments terrestres d’esquer, tant per a produccions reconegudes com ecològiques com per a convencionals, en funció de les existències.

Per a donar la major publicitat i distribuir els productes entre els agricultors, se'ls informa que l'Ajuntament, Cooperativa o S.A.T. interessada podrà col·laborar sol·licitant aquest producte al Servei de Sanitat Vegetal.

Es realitzarà la petició del producte adjuntant un llistat dels agricultors que puguen i desitgen acollir-se a aquestes ajudes indicant; cognoms i nom de l'agricultor, DNI, terme municipal en el qual es troba l'explotació, núm. de polígon i parcel·la, superfície, varietat i edat de la plantació (emplenar arxiu adjunt). A més s'aportarà la documentació justificativa requerida per la Conselleria, en cada cas. Cada sol·licitud haurà d'agrupar una superfície mínima de 5 hectàrees.

En compliment del RD1311/2012, només podran subministrar-se productes fitosanitaris per a ús professional a titulars del carnet d'usuari professional de productes fitosanitaris. En el cas que el lliurament es realitze a nom d'una persona jurídica o del titular d'una explotació, qui reba el producte haurà d'acreditar que posseeix autorització o poder d'aquesta persona o titular d'explotació per a actuar i efectuar la recepció en el seu nom.

La documentació sol·licitada (vore arxiu adjunt) haurà de remetre's abans del dia 30 de setembre per correu electrònic.

PROVINCIA VALÈNCIA
Servei de Sanitat Vegetal – Silla
Amparo Renovell 680 27 73 44
mrenovel@tragsa.es

PROVINCIES ALACANT I CASTELLÓ
Servei de Sanitat Vegetal – Almassora
Salvador Broseta 610 21 46 47
sbroseta@tragsa.es