Pasar al contenido principal

El CAECV guanya el premi Eco & Organic Award per la seua campanya de promoció i consum de productes ecològics

El Comité d’Agricultura Ecològica de la Comunitat Valenciana (CAECV) ha sigut guardonat en els premis Eco & Organic Retail Awards en la categoria de Millor Campanya de Màrqueting per a la promoció de productes ecològics. L’objectiu d’aquests premis és el de reconéixer la importància tant de les empreses dedicades al sector retail com de les entitats que fomenten el consum de producte ecològic a Espanya i Portugal.

La poma de perelló es presenta a València amb un esdeveniment culinari

La Conselleria d'Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica, a través de la marca Molt de Gust, recolza la promoció de la poma de perelló de la Marina Alta i Baixa i del Comtat en un esdeveniment culinari a València.

La poma de perelló és una poma d'una varietat autòctona cultivada a la muntanya d'Alacant, concretament en els municipis d'Agres, Alfarara, Benifallim, Tàrbena, Vall d'Alcalà, Castell de Castells i, sobretot, a La Vall d'Ebo.

L'Ajuntament de Sant Jordi promociona el seu oli i les seues mandarines en la fira ‘Le Marché Au Gras’ en el sud de França

L'Ajuntament de Sant Jordi ha aprofitat la seua bona relació amb el municipi francés de Pechabou per a promocionar el consum de l'oli i les mandarines dels productors locals amb un estand propi en la fira ‘Le Marché Au Gras’, que se celebra en aquesta localitat del sud de França.

Cal tindre en compte que tots dos municipis estan germanats, per la qual cosa l'alcalde de Sant Jordi, Iván Sánchez Cifre, ha aprofitat el cap de setmana per a reunir-se amb l'alcaldessa de Pechabou i els seus regidors per a estudiar nous projectes que puguen beneficiar al municipi del Maestrat.

Deu cellers de la Comunitat Valenciana promocionen els seus vins a la Xina a través de l'Ivace

L'Ivace promociona aquesta setmana el vi de la Comunitat Valenciana a la Xina amb dues presentacions d'oferta a les ciutats de Changsha i Xiamen, en les quals participen deu cellers valencians.

El conseller d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, Rafa Climent, ha explicat que aquest dimarts s'ha celebrat a la ciutat de Changsha la primera de les presentacions previstes aquesta setmana, "per a continuar promocionant els cellers i els vins de la Comunitat en un mercat estratègic amb gran potencial de creixement com és la Xina".

Suscribirse a promoció