Pasar al contenido principal

L'Ajuntament i el Port de València signen un conveni que permetrà estudiar l’aprofitament de l'energia procedent de les ones

El regidor d'Emergència Climàtica i Transició Energètica de l’Ajuntament de València, Alejandro Ramon, ha signat este dilluns amb el president del Port de València, Aurelio Martínez, el conveni entre el consistori i l’Autoritat Portuària de València per a la utilització del domini públic portuari a fi d'instal·lar un dispositiu per a la generació d'energia elèctrica a partir de les ones. Es tracta d'una experiència pilot que se situarà en la zona coneguda com a martell de la Marina de València.

Un total de 250 tones de taronges castellonenques ixen en vaixell del Port de València cap a l'Índia

Un total d'onze contenidors refrigerats carregats amb 250 tones de taronges castellonenques parteixen des del Port de València a bord del MSC SIXIN, un dels portacontenidors més grans del món amb capacitat per a 23.756 TEU (contenidor estàndard de 20 peus), amb destinació a l’Índia. Un enviament experimental coordinat pel Comité de Gestió de Cítrics (CGC) que obri una oportunitat al sector d’afermar-se en un mercat tan potent com l’indi.

Suscribirse a Port de València