Pasar al contenido principal

La Policia Local d'Almenara sorprén "in fraganti" a dos lladres de melons gràcies als vols de vigilància del dron  

La Policia Local d'Almenara va sorprendre “in fraganti” a dues persones furtant melons en un camp del terme municipal gràcies als vols amb el dron que reforcen l'operatiu de vigilància. Les dues persones han passat a disposició judicial.

Segons ha explicat el cap de la Policia Local d'Almenara, Javier Navarro, “en un dels vols de vigilància que realitzem amb el dron vam detectar a dues persones agafant melons i davant les sospites ens vam desplaçar al lloc í els vam sorprendre “in fraganti” sostraient-los”. En el moment de l'actuació policial es calcula que portaven recol·lectats entre 400 i 500 kg de melons. Els autors han passat a disposició judicial.

Cal assenyalar que els vols del dron a diferents hores del dia per part de la Policia Local d'Almenara serveixen per a la detecció de robatoris de collites, com també en la localització d'abocaments incontrolats.

D'altra banda, la Policia Local d'Almenara, va participar també en el rescat d'un agricultor accidentat en el Camí Bovar en caure-li un depòsit damunt. Un altre agricultor, en sentir la petició d'ajuda, va telefonar a la Policia Local, la qual cosa va permetre acudir a la patrulla i activar l'operatiu de rescat, cridant al SAMU. L'Agricultor que presentava diverses lesions va ser traslladat a un centre hospitalari.