Pasar al contenido principal

Turisme Comunitat Valenciana declara la 'Fira Agrícola i Ramadera de Nules' com a Festa d'Interés Turístic Autonòmic

El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha signat aquesta setmana la resolució per la qual s'atorga la declaració de Festa d'Interés Turístic Autonòmic de la Comunitat Valenciana, a la "Fira Agrícola I Ramadera de Nules".

La sol·licitud va ser presentada per part de l'Ajuntament de Nules el passat 2 de juliol de 2021 en la Direcció General de Turisme, i després de l'estudi de la documentació que consta en l'expedient, la concessió de l'esmentada distinció s'ha resolt favorablement.

Es tracta d'un distintiu que Turisme concedeix a les festes, sempre que aquestes oferisquen una especial rellevància des del punt de vista turístic i suposen una valoració de la cultura i de les tradicions populars valencianes.

L'obtenció d'aquesta declaració honorífica, que es publicarà en breu en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana (DOGV), contribueix notablement a la promoció de la festa en si i també del municipi i l'oferta turística de Nules.

Aquesta declaració s'emmarca sota el Decret 119/2006, de 28 de juliol, del Consell, regulador de les declaracions de festes, itineraris, publicacions i obres audiovisuals d'interés turístic de la Comunitat Valenciana.