Pasar al contenido principal

Campanya contra la Ceratitis capitata en les varietats primerenques de cítrics

La Conselleria d'Agricultura facilitarà als llauradors el producte necessari per a una aplicació per procediments terrestres a les varietats primerenques de cítrics (Navelina, Tomatera, Orogrande,
Clementina fina, Washington Navel, Navel Foyos, Clemenules, Nulessin, Newhall, Caracara, Salustiana y Nova), sent a càrrec dels productors les despeses d'aplicació.

Es repartirà el producte Spinosad 0,024% (CB) P/V en formulació d’esquer a raó d'1 l/ha per a la realització de tractaments terrestres d’esquer, tant per a produccions reconegudes com ecològiques com per a convencionals, en funció de les existències.

Per a donar la major publicitat i distribuir els productes entre els llauradors, se'ls informa que l'Ajuntament, Cooperativa o S.A.T. interessada podrà col·laborar sol·licitant aquest producte
mitjançant escrit dirigit al Servei de Sanitat Vegetal de la Conselleria d'Agricultura.

Es realitzarà la petició del producte adjuntant un llistat de persones que puguen i desitgen acollir-se a aquestes ajudes indicant; cognoms i nom del llaurador, DNI, terme municipal en el qual es troba l'explotació, núm. de polígon i parcel·la, superfície, edat de la plantació i varietat (emplenar arxiu adjunt). A més s'aportarà la documentació justificativa requerida per la Conselleria, en cada cas. Cada sol·licitud haurà d'agrupar una superfície mínima de 5 hectàrees.

En compliment del RD1311/2012, només podran subministrar-se productes fitosanitaris per a ús professional a titulars del carnet d'usuari professional de productes fitosanitaris. En el cas que el lliurament es realitze a nom d'una persona jurídica o del titular d'una explotació, qui reba el producte haurà d'acreditar que posseeix autorització o poder d'aquesta persona o titular d'explotació per a actuar i efectuar la recepció en el seu nom.

La documentació sol·licitada haurà de remetre's abans del dia 25 de setembre per correu electrònic a:


PROVINCIA VALÈNCIA
Servei de Sanitat Vegetal – Silla
46460 SILLA (VALENCIA)
Amparo Renovell 
mrenovel@tragsa.es

PROVINCIES CASTELLÓ I ALACANT
Servei de Sanitat Vegetal – Almassora
12550 ALMASSORA (CASTELLÓN)
Gloria Fresquet 
gfresque@tragsa.es