Pasar al contenido principal

Socis del club Castelló Ruta de Sabor viatgen a la Rioja Alabesa i coneixen les estratègies de promoció gastronòmica associades al turisme

Els socis del club Castelló Ruta de Sabor de la Diputació de Castelló han viatjat a la Rioja Alabesa per a conéixer les estratègies i objectius de promoció gastronòmica associades al turisme.

El vicepresident i responsable de l'àrea Turística, Andrés Martínez, ha ressaltat el valor d'este viatge d'aprenentatge, “una cita en la qual els professionals del sector, empreses i entitats han debatut sobre estratègies innovadores per a fomentar la col·laboració entre el sector turístic i gastronòmic”, ha comentat.

Així doncs, un total de tretze empreses i entitats castellonenques adherides a la marca Castelló Ruta de Sabor han conegut el desenvolupament de la Rioja Alabesa com a destí nacional destacat en turisme gastronòmic. Durant la seua estada en esta comarca d'Àlaba, al País Basc, han visitat restaurants i cellers, i han mantingut trobades amb professionals del sector, els qui han explicat als empresaris castellonencs com la gastronomia s'ha consolidat en esta terra basca com un atractiu turístic molt potent.

Un viatge de formació molt productiu en el qual cadascuna de les empreses i entitats participants han pogut sumar experiència i descobrir la manera de treballar d'una comunitat estratègica en el turisme gastronòmic, per a aplicar-lo al seu model de treball i impulsar la gastronomia com un important revulsiu turístic i econòmic de la província de Castelló.