Pasar al contenido principal

Xeraco celebrarà la I Fira de l'Esmorzar i del Cremaet del 27 al 29 de maig en la platja

L'Ajuntament de Xeraco ha presentat en la Fira Internacional del Turisme 2022 Fitur que s'ha celebrat a Madrid la Fira de l'Esmorzar i del Cremaet, FIESCREM, que se celebrarà del 27 al 29 de maig en la zona de la platja del municipi.

L'objectiu d'aquesta iniciativa és fer valdre una de les tradicions típiques de la localitat i una de les begudes que s'han consolidat en el ritual de l'esmorzar. Per a la seua organització es comptarà amb persones expertes del sector hostaler que s'encarregaran de preparar tres dies de festa relacionats amb aquest culte del matí.

L'Ajuntament de Torreblanca al·lega contra el PAT de Castelló per limitar l'activitat agrària al poble

L'Ajuntament de Torreblanca (Plana Alta) ha presentat una sèrie d'al·legacions al Pla d'Acció Territorial (PAT) de l'àrea de Castelló per limitar l'activitat agrària al municipi.

Consideren que aquest pla presentat pel Consell afecta en gran part al sòl rústic de la localitat i com a exemples més significatius diuen que prohibeix a bona part de Torreblanca la ramaderia extensiva i intensiva, la implantació d'instal·lacions energètiques renovables, la instal·lació cabines de reg per goteig i impossibilita també una futura ampliació de l'ecoparc i del cementiri municipal.

Benaguasil vigilarà els seus camps de cultiu amb un dron

L'Ajuntament de Benaguasil posarà en marxa un servei de vigilància mitjançant un dron per a millorar la vigilància i millorar la seguretat dels camps de cultiu del terme municipal.

El nou dispositiu s'ha presentat a l'Ajuntament amb la presència de diversos regidors i de l'inspector de la Policia Local ja que seran els agents qui després de rebre la formació adequada utilitzen aquesta tecnologia que permetrà vigilar des de l'aire els camps i evitar que es produïsquen furts agrícoles.

Suscribirse a Ajuntament