Pasar al contenido principal

Ajuntament de Castelló i Conselleria d’Agricultura organitzen un curs sobre canals curts de comercialització per avançar en la transició agroecològica

Fechas
-

La Regidoria de Transició Ecològica de l’Ajuntament de Castelló col·labora amb els Serveis de Producció Ecològica i Innovació i Transferència de Tecnologia de la Conselleria d’Agricultura en un nou curs formatiu per a ajudar el sector agrari a millorar el seu rendiment. La formació serà del 28 al 31 de març i versarà sobre canals curts de comercialització per a avançar en la transició agroecològica.

Les persones interessades han d’inscriure’s en el correu electrònic esexag_vilareal@gva.es o a través del telèfon 964336622.

El curs es desenvoluparà en la Cambra Agrària Municipal, avinguda de Lledó 16, de 17 a 20 hores. També col·laboren en la seua organització la Cooperativa Sant Isidre, el Comité d’Agricultura Ecològica de la Comunitat Valenciana i la Xarxa d’Agroecologia de Castelló.

La primera sessió del dilluns 28 es dividirà en dues sessions. La primera abordarà el model alimentari agroecològic i el comerç just local com a element diferenciador de la producció agroecològica; i la segona, els canals curts de comercialització, totes dues a càrrec de l’especialista en agroecologia, Leo Almenar.

El dimarts 29, la primera part tractarà de la compra pública com una oportunitat per al sector, amb Raquel Álvarez, de Justícia Alimentària; i la segona, sobre els mercats de venda directa, amb Mónica Rubio, de l’Ajuntament de Godella. El dimecres 30, Juan Lliso, del Servei de Transferència de Tecnologia, durà a terme un taller sobre comercialització , la valorització del nostre producte i com arribar al consumit.

El curs finalitzarà el dijous 31 amb un taller participatiu amb Leo Almenar.