Pasar al contenido principal

La Diputació de Castelló incorpora 28 empreses certificades amb la marca gastronòmica Castelló Ruta de Sabor

El saló de recepcions del Palau Provincial de la Diputació de Castelló ha acollit la gala de lliurament dels certificats a les noves empreses adherides a la marca gastronòmica Castelló Ruta de Sabor. Un acte que, tal com ha manifestat el vicepresident segon i diputat de Turisme, Andrés Martínez, reflecteix l'aposta ferma de la institució provincial a “posar en valor la gastronomia provincial”.

L'Ivace activa la certificació acreditativa perquè els projectes d'energies renovables i autoconsum es beneficien de la deducció del 40% en l'IRPF

El Diari Oficial de la Generalitat Valenciana (DOGV) ha publicat els requisits i procediments establits per l'Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (Ivace) per a l'obtenció del certificat acreditatiu perquè els projectes d'energies renovables i d'autoconsum puguen obtindre la deducció fiscal del 40% en el tram autonòmic de l'IRPF.

L'Ajuntament de València impulsa l'expedició telemàtica de certificats de cultiu per a facilitar la venda de proximitat directa de productes agrícoles

La Regidoria d’Agricultura, Alimentació Sostenible i Horta de l’Ajuntament de València ha impulsat l’expedició telemàtica de certificats de cultiu per facilitar que les persones agricultores disposen de forma més àgil d’estos documents administratius que emet el Consell Agrari Municipal per a acreditar el tipus de cultiu que produïxen en cada explotació agrària durant un període de temps determinat. Així, les persones productores poden vendre els seus productes oferint a qui els compre garanties sobre el seu origen.

Suscribirse a certificats