Pasar al contenido principal

Els mercats municipals de Sagunt acullen demà i despús-demà tallers de showcooking i gladiatura

Els mercats municipals de Sagunt i el Port de Sagunt seran l'escenari de tallers de gladiatura demà, 4 de gener, i showcooking, divendres 5 de gener, respectivament, que estaran dirigits a jóvens de 6 a 14 anys. Estos tallers els ha programat la regidoria de Comerç i Mercats de l'Ajuntament de Sagunt.

El Mercat Municipal del Port de Sagunt serà l'espai on Cyrus Dad/Víctor Aliaga realitzarà demà, 4 de gener, els seus tallers de showcooking, que començaran a les 10.30 hores i duraran 30 minuts.

El divendres, 5 de gener, el Mercat Municipal de Sagunt acollirà cada mitja hora a partir de les 10.30 hores tres tallers de gladiatura que consistiran en la realització del bescuit romà, l'aforament del qual serà limitat.

Els tallers s'engloben en els 16 tallers culturals de diverses temàtiques que s'han celebrat en els mercats municipals de Sagunt i el Port de Sagunt davall el lema “Cuina amb responsabilitat”. Les temàtiques han versat sobre arqueogastronomia, cuina i diversió. Estos tallers s'enquadren dins del programa de dinamització comercial del departament per a impulsar estos equipaments comercials.