Pasar al contenido principal

El Cluster de Envase sigue creciendo y entrega sus premios GoldPack en Valencia

El Cluster de Innovación en Envase y Embalaje sigue creciendo. En concreto, durante el ejercicio anterior, su cifra de asociados se ha incrementado un 24%, según se ha explicado en la Asamblea General celebrada de forma especial en esta ocasión en el estadio Ciutat de Valencia. Una cita en la que la presidenta del Cluster, Amaya Fernández, ha dado las gracias a las empresas asociadas por el apoyo a la organización.

La Diputació de València presenta la nova flota de vehicles de les brigades forestals del Consorci de Bombers

El president de la Diputació de València, Vicent Mompó, presentarà demà, 2 de juliol, els nous vehicles de les Brigades Forestals del Consorci Provincial de Bombers de València (CPBV), en el Mirador del Majo, a Enguera.

Mompó estarà acompanyat pel president del CPBV i diputat de Medi Ambient, Avelino Mascarell, i l'Inspector en Cap del Consorci, José Miguel Basset.

El GAL RURABLE hace entrega de las placas a los beneficiarios de la ayuda LEADER 2014-2020 

La Iglesia de San Nicolás de Requena acogió ayer el acto de entrega de las placas a los beneficiarios de la ayuda LEADER del período 2014-2020 que el grupo de acción local RURABLE ha concedido durante estos últimos años.
Durante la jornada, con más de cien personas entre familiares, amigos y los propios beneficiarios, tuvieron el placer de pasar una bonita tarde en la que se celebró la fuerza con la que emprendedores y empresarios luchan por mantener viva la comarca a través de sus negocios rurales.

El Consell Local Agrari de Sagunt contractarà 69 persones este estiu per al manteniment rural

L'Ajuntament de Sagunt ha donat la benvinguda este matí als 62 peons i els 7 capatassos que han sigut contractats per a l'execució de labors de neteja forestal i manteniment rural durant l'estiu a través del Consell Local Agrari. La inversió per a dur a terme este pla d'ocupació suma un total de 428.294 euros, 344.111 € estan subvencionats pel
Servei Públic d'Ocupació Estatal (SEPE) i els 84.182 € restants procedixen d'una partida municipal. De manera que el pressupost s'ha vist incrementat en un 4’9 % respecte al de l'any passat.

València exposa davant Europa la voluntat de ser el nucli d'innovació i emprenedoria de referència al Mediterrani

La intervenció de la regidora de Turisme, Innovació i Inversions, Paula Llobet, ha iniciat a la segona jornada de la València Cities Climate Week, que ahir va ser inaugurada en el Palau de la Música per l'alcaldessa, María José Catalá, en el marc de València Capital Verda Europea 2024. Les paraules de la regidora Llobet en l'acte d'obertura de la sessió han estat precedides per la comissària europea d'Innovació, Investigació, Cultura, Educació i Joventut, Iliana Ivanova, qui ha intervingut per videoconexión.

Valencia reclama un Fondo Misión con una financiación especifica para las ciudades climáticamente neutras

Valencia acoge desde hoy la Semana de las Ciudades por el Clima y se convierte “en en el ágora del pensamiento medioambiental europeo, en el faro que iluminará a Europa para conseguir ciudades inteligentes y climáticamente neutras”, tal como ha afirmado hoy la alcaldesa, María José Catalá, en la sesión inaugural de la ‘València Cities Climate Week’ que se celebra en el Palau de la Música.

Meliana presenta en la Diputació de València la Fira de la Tomata que se celebra este cap de setmana

El Pati dels Scala de la Diputació de València ha acollit aquest dimarts la presentació de la tercera Fira de la Tomata de Meliana, que se celebra este dissabte 29 de juny, entre les 10 i les 13:30 hores, en la Plaça Major de la localitat de l'Horta Nord. L'acte ha comptat amb la presència del diputat de turisme, Pedro Cuesta, i l'alcaldessa de Meliana, Trini Montañana, a més de membres de la corporació municipal i diputats provincials.

València reclama al govern un “compromís ferm per a blindar el manteniment dels nivells d'aigua i la protecció mediambiental de l’Albufera”

La Junta de Govern Local ha reclamat al govern de l'Estat “un compromís ferm amb l'Ajuntament de València per a blindar el manteniment dels nivells d'aigua i la protecció mediambiental de l’Albufera, un aiguamoll únic en el món”. L'òrgan de govern municipal ha aprovat este divendres una moció en la qual exigix a l'executiu central una sèrie de mesures “de caràcter urgent”.

La Diputació de València renovarà la xarxa de proveïment d'aigua de la Costera per a garantir el subministrament als municipis

El diputat del Cicle Integral de l'Aigua, Paco Comes, s’ha reunit amb l’alcaldessa de la Llosa de Ranes i l’alcalde de Rotglà i Corberà, Salvi Pardo i Amador Climent, amb l'objectiu d'informar de les solucions tècniques que s'han impulsat des del servici d'Aigües, Residus i Empreses Públiques de la corporació provincial amb la finalitat d'assegurar el subministrament d'aigua potable als dos municipis durant els mesos d'estiu.

València obri la participació de les pedanies en projectes de la Capitalitat Verda Europea

La Junta de Govern Local de l'Ajuntament de València té previst aprovar este divendres les bases reguladores de “PedaniesVLC: Participa en Verd”. Segons ha explicat la regidora d'Hisenda, Participació i Pedanies, María José Ferrer San Segundo, “este programa destina 500.000 euros a la realització de projectes sostenibles en les nostres 15 pedanies, seleccionats per la ciutadania mitjançant un procés participatiu”.

La 18 Noche del Vino homenajea a los profesionales involucrados en el proceso de elaboración y comercialización del vino

La Denominación de Origen DO Valencia celebrará, el próximo lunes 17 de junio, una de sus citas más importantes del calendario vinícola: La Noche del vino. 

Este encuentro, que aglutinará a bodegueros, profesionales del sector y medios de comunicación, tendrá lugar en el Palau de la Música de Valencia y servirá para poner en valor los vinos de la DO Valencia así como dar a conocer las principales novedades en materia de producto. 

El conseller Aguirre pone en valor el modelo de éxito agroganadero de Bétera

El conseller de Agricultura, Ganadería y Pesca, José Luis Aguirre, ha destacado el modelo de éxito de la agricultura y ganadería del municipio de Bétera.

Así lo ha señalado Aguirre en el transcurso de una jornada de trabajo en la localidad, donde ha mantenido encuentros con regantes y productores agropecuarios y en la que ha señalado que “el propósito consiste en conocer personalmente ejemplos que funcionan en el contexto actual de dificultad para el sector y en cómo es posible ayudar desde la Conselleria para impulsarlos y reproducirlos por la Comunitat Valenciana”.

Mompó reafirma el apoyo de la Diputació de València a la DO Utiel-Requena: “Es un revulsivo económico y vertebrador que debemos impulsar”

El presidente de la Diputació de València, Vicent Mompó, ha reafirmado “el apoyo” de la Diputació a la DO Utiel-Requena. “Es un revulsivo económico y vertebrador que debemos impulsar”, ha asegurado Mompó tras reunirse con el presidente de la Denominación de Origen Utiel-Requena, José Miguel Medina, así como a los presidentes de las cooperativas vitivinícolas de Utiel y las aldeas. Una reunión a la que también ha asistido el alcalde de Utiel y diputado provincial Ricardo Gabaldón.

Éxito en la I Feria ECOTERRITORIO de La Serranía

El éxito de participación en la primera edición de la Feria “Ecoterritorio La Serranía” es muestra de la fortaleza de un territorio y sus gentes, de su motivación por seguir trabajando, de manera conjunta, la puesta en valor de su patrimonio y cultura junto a su gastronomía y a la producción, elaboración y transformación agrícola y ganadera local, entre otras.

III Jornades Tècniques Agràries del Consell Agrari de Sagunt

El Consell Local Agrari de Sagunt ha presentat les III Jornades Tècniques Agràries organitzades en col·laboració amb el Col·legi Oficial d'Enginyers Agrònoms de València. Estes jornades consistiran en dos sessions que se celebraran en la sala d'actes del Consell Local Agrari els dies 11 i 17 de juny.

Més informació en este enllaç.

Suscribirse a Valencia