Pasar al contenido principal

Es presenta el Catàleg AOVE de la província de Castelló 2022

El diputat de Desenvolupament Rural, Santi Pérez, ha participat en l’acte de presentació del catàleg AOVE (Aceite de Oliva Virgen Extra) Província de Castelló 2022 celebrat de manera telemàtica i en el que ha destacat l’important paper que està desenvolupant la Diputació de Castelló per “ajudar i visibilitzar” el treball de les productores i cooperatives d’oli de la província de Castelló.

Territori presenta el Catàleg de Protecció dels Paisatges Culturals del Vi a productors i ajuntaments de Castelló

La Conselleria de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat ha presentat a Castelló el Catàleg de Protecció dels Paisatges Culturals del Vi en la Comunitat Valenciana dins de la ronda de reunions que duu a terme amb institucions i agents socials i econòmiques, en el marc de l'elaboració i tramitació d'aquest instrument d'ordenació i dinamització territorial.

La Generalitat traurà pròximament a informació pública el 'Catàleg de protecció dels béns culturals de l'Horta'

La Conselleria de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat té previst traure pròximament a informació pública el 'Catàleg de protecció dels béns culturals de l'Horta', segons ha informat el conseller, Arcadi España, en les Corts.

El conseller va comparèixer en el Ple de les Corts per a informar de les mesures del Consell per a protegir l'Horta de València com a patrimoni cultural i ha avançat que "ja es disposa de l'esborrany del catàleg i del document ambiental estratègic, s'està formalitzant la documentació".

El Catàleg d'Arbres Monumentals de la Comunitat Valenciana augmenta un 45% el número d'exemplars en relació a l'últim

La Conselleria d'Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica ha publicat l'actualització del Catàleg d'Arbres Monumentals i Singulars de la Comunitat Valenciana, elaborat per l'equip d'Arbres Monumentals del Centre per a la Investigació I Experimentació Forestal (CIEF).

La versió que s'acaba de publicar, relativa a 2019, és ja la tercera després de les actualitzacions publicades en 2013 i 2016.

Suscribirse a catàleg