Pasar al contenido principal

El Pati de Les Aules de la Diputació de Castelló acull la II Mostra Professional de Vins IGP Castelló

El Pati de Les Aules de la Diputació Provincial de Castelló acull durant el dia de hui la II Mostra Professional de Vins IGP Castelló, un esdeveniment exclusiu per a professionals del sector. 

El diputat de Sector Primari, Sergio Fornas, ha assistit a esta demostració i ha mostrat el suport exprés de la institució provincial que presidix Marta Barrachina al sector vitivinícola de la província. “Des de la Diputació de Castelló estem realitzant una labor de promoció, defensa i posada en valor del nostre sector primari, una labor que hui s'evidencia amb el suport que brindem a esta Mostra de Vins”, ha destacat el diputat provincial. 

Esta trobada professional és una oportunitat única per a descobrir i probvar la varietat i qualitat dels vins amb Indicació Geogràfica Protegida (IGP) Castelló, presentats pels cellers de Castelló i pels propis cellerers. 

D'esta manera, el diputat provincial ha agraït el treball de l'Associació Vitivinícola de Castelló, així com dels cellerers i cellereres castellonenques, que han fet possible la II Mostra Professional de Vins IGP Castelló, i ha insistit que “ens trobem davant un esdeveniment que ens permet gaudir d'un producte únic, fet en esta meravellosa terra i que és bandera de la marca Castelló Ruta de Sabor”.

“Este marc és idoni no sols per a degustar els vins de Castelló, sinó també per a generar un espai de contacte entre professionals i crear llaços sòlids amb productors, distribuïdors, sommeliers i altres professionals del sector”, ha comentat Sergio Fornas.

Així doncs, durant la jornada de hui, els assistents poden recórrer els diferents estands disposats al Pati de Les Aules i provar una àmplia varietat de vins, des d'espumosos i blancs, fins a vins negres, i descobrir la riquesa, qualitat i diversitat dels vins castellonencs. 

Els nou cellers participants en esta segona edició provenen de set localitats de Castelló i són: Bellmunt i Oliver Viticultors (Cabanes), Bodega Flors (Les Useres), Mas de Rander (Benlloc), Celler l’Estanquer (Canet lo Roig), Bodegas Besalduch Valls & Bellmunt (Sant Mateu), Bodegas y viñedos Barón d’Alba (Les Useres), Bodega Alcovi (Almedíjar), Cooperativa de Viver (Viver) i, per últim, La Canetana (Canet lo Roig).