Pasar al contenido principal

Una persona morta a Moixent baix del seu tractor i una accidentada a Agullent amb la mula mecànica

El passat dilluns va ser un dia negre per als accidents agraris a la Comunitat Valenciana. A Moixent un home va morir atrapat sota el remolc del seu tractor i a Agullent la víctima va haver de ser traslladada en helicòpter a l’Hospital La Fe de València amb la seua cama desfeta per una mula mecànica.

A Moixent va morir un home de 40 anys després d’haver patit un accident de tractor i quedar atrapat a sota del remolc, segons informacions de les emergències de la CICU. L’accident es va produir al voltant de les 14,30h i fins al lloc es va desplaçar una unitat de Suport Vital Bàsic amb metge d’Atenció Primària, que només hi va poder confirmar la
defunció.

No va ser l’únic accident agrari de la jornada, ja que a Agullent minuts més tard, sobre les 15,15h, es va alertar la CICU de que un home de 50 anys havia aquedat atrapat per les cames amb la seua mula mecànica.

Fins al lloc es va desplaçar una unitat del SAMU i un helicòpter medicalitzat de la Generalitat, que tenia una “cama catastròfica per aixafament”. Els bombers van haver d’excarcerar l’home ferit, i després de ser estabilitzat va ser traslladat a l’Hospital La Fe de València, en la unitat del SAMU aèria.