Pasar al contenido principal

Agricultura dona suport a les 44 empreses valencianes que exposaran els seus productes en la fira Alimentaria Barcelona

La Conselleria d’Agricultura, Ramaderia i Pesca acollirà la setmana que ve en el seu estand les 44 empreses valencianes que acudixen a la fira Alimentaria Barcelona per a reivindicar la riquesa gastronòmica i cultural de la nostra regió.

Situat en el pavelló Lands of Spain, l’espai de la Conselleria ajudarà les empreses valencianes a incrementar els seus contactes comercials entre els professionals del sector alimentació, begudes i food service que es donen cita en la fira, del 18 al 21 de març.

La Diputació de Castelló suma 21 noves empreses certificades amb la marca ‘Castelló Ruta de Sabor’ i ja té 438

La Diputació de Castelló ha celebrat la gala d’entrega de diplomes dels nous adherits a la marca ‘Castelló Ruta de Sabor’ que, en aquesta ocasió, han sigut 21 les entitats que entren a formar part d’aquesta gran família gastronòmica. En juny es van adherir unes altres 45 entitats, per la qual cosa, el total d’enguany és de 66 noves empreses que passen a formar part d’aquesta marca.

L'Ivace organitza la participació agrupada de 15 empreses de la Comunitat Valenciana en la Summer Fancy Food a Nova York

L'Ivace organitza la participació agrupada de quinze empreses de la Comunitat Valenciana en la Summer Fancy Food 2022 de Nova York, que se celebra del 12 al 14 de juny en el recinte firal Jacob K Kavits Center.

La directora general d'Internacionalització, Maria Dolores Parra, ha explicat que amb aquesta acció inclosa en el Pla de Promoció Exterior "perseguim fer costat a empreses d'alimentació en una de les fires més rellevants de la costa est dels Estats Units".

El GAL Maestrat Plana Alta aprova el pagament de 77.579,76€ per a l'expansió de dues empreses

La Junta Directiva del Grup d'Acció Local Maestrat Plana Alta ha aprovat una proposta per a pagar 77.579,76 euros a dues empreses més de persones que han impulsat inversions per a generar noves oportunitats econòmiques i d'ocupació en alguns dels 24 municipis que ho integren. Aquestes iniciatives promogudes per emprenedores i emprenedors corresponen a l'anualitat de 2020, la qual cosa suposa un total d'1.471.365,54 euros proposats per a pagar a la Conselleria per aquests expedients Leader, corresponents a expedients de les convocatòries 2018, 2019 i 2020.

El GAL Maestrat Plana Alta aprova una inversió de quasi un milió d'euros per a impulsar 18 empreses en el seu territori

La Junta Directiva del Grup d'Acció Local Maestrat Plana Alta ha aprovat una proposta per a subvencionar amb quasi un milió d'euros en ajudes a 18 empreses que volen ampliar o posar en marxa nous negocis en el seu territori. Aquest acord, que beneficia a projectes de 12 municipis inclosos en el GAL, ha de ser encara ratificat per la Generalitat Valenciana.

El GAL Maestrat Plana Alta aprova el pagament de més de 344.000 € per a l'expansió de nou empreses

La Junta Directiva del Grup d'Acció Local Maestrat Plana Alta ha aprovat una proposta per a pagar 344.303,72€ a nou empreses, emprenedores i emprenedors que han impulsat inversions per a generar noves oportunitats econòmiques i d'ocupació en alguns dels 24 municipis que ho integren. Entre els projectes es troba una fleca, diverses cases rurals, una empresa d'organització d'esdeveniments, una clínica de fisioteràpia, un safareig de cotxes i també la instal·lació d'una caldera de biomassa.

La Diputació de Castelló posa en marxa en Pla de Digitalització per a empreses, autònoms i cooperatives

La Diputació de Castelló ha publicat les bases del Pla de Digitalització destinat a pimes, persones autònomes i cooperatives de la província. L’objectiu d’aquestes ajudes és incentivar i promoure la transformació digital del teixit empresarial de les comarques de Castelló mitjançant la incorporació de noves tecnologies que contribuïsquen a enfortir la seua competitivitat i productivitat, així com per a augmentar la seua capacitat de comercialització i de modernització d’estratègies de comunicació i venda.

El Grup d'Acció Local Maestrat-Plana Alta impulsa la creació de 19 noves empreses amb les ajudes Leader

El Grup d'Acció Local (GAL) Maestrat Plana Alta ha impulsat la creació de 19 noves empreses en dos anys en els municipis del seu territori gràcies a les ajudes directes que ha gestionat recentment dins del projecte LEADER. Aquesta dinamització empresarial ha sigut possible gràcies a una inversió aprovada d'1.656.525,66 euros amb les ajudes corresponents a 2018 i 2019.

Ivace llança un servei gratuït per a facilitar un diagnòstic exportador a les empreses valencianes

La Conselleria d'Economia Sostenible, a través d'Ivace Internacional, llança un nou servei gratuït amb el qual facilita un diagnòstic exportador a les empreses de la Comunitat Valenciana.

El conseller d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç I Treball, Rafa Climent, ha destacat l'aposta de la Conselleria per adaptar-se en tot moment a les necessitats de les empreses i "proporcionar serveis adaptats a les seues necessitats en un entorn complex i canviant com l'actual".

Suscribirse a empreses