Pasar al contenido principal

La Diputació de València ajudarà a LA UNIÓ per a evitar robatoris en els camps i netejar terrenys abandonats

La vicepresidenta primera de la Diputació de València, Natàlia Enguix, s'ha reunit amb el secretari general de La Unió Llauradora i Ramadera, Carles Peris, per a conéixer les necessitats del sector agrícola i estudiar possibles vies de col·laboració entre les dos entitats. En este sentit, Peris ha traslladat a la vicepresidenta Enguix les seues  propostes per a reduir els robatoris en els camps i netejar els terrenys abandonats, especialment en zones de l'interior.

Investigadors del Campus de Gandia presenten un estudi que proposa l'ús d'imatges d'alta resolució per a la teledetecció de parcel·les de cítrics abandonades

L'abandó de les terres agrícoles és un problema cada vegada major i la Comunitat Valenciana, una de les zones productores de cítrics més importants, és una de les que més pateix aquesta situació. Per això, investigadors del Campus de Gandia han presentat un estudi en el qual es proposa l'ús d'imatges d'alta resolució i tècniques d'aprenentatge automàtic per a la teledetecció de parcel·les de cítrics abandonades.

Suscribirse a camps