Pasar al contenido principal

El Consell Local Agrari de Sagunt contractarà 69 persones este estiu per al manteniment rural

L'Ajuntament de Sagunt ha donat la benvinguda este matí als 62 peons i els 7 capatassos que han sigut contractats per a l'execució de labors de neteja forestal i manteniment rural durant l'estiu a través del Consell Local Agrari. La inversió per a dur a terme este pla d'ocupació suma un total de 428.294 euros, 344.111 € estan subvencionats pel
Servei Públic d'Ocupació Estatal (SEPE) i els 84.182 € restants procedixen d'una partida municipal. De manera que el pressupost s'ha vist incrementat en un 4’9 % respecte al de l'any passat.

La Conselleria de Transició Ecològica concedeix ajudes per valor de 143.000 als ajuntaments per a contractar educadors mediambientals

La Conselleria de Transició Ecològica ha concedit un total de 143.647,81 euros de les ajudes per a la contractació d'educadors i educadores ambientals en les entitats locals, en el marc del Pla integral de residus a la Comunitat Valenciana (PIRCV).

Això ha permés a les entitats locals valencianes dotar-se d'educadores i educadors per a la formació, informació, difusió i sensibilització als ciutadans i a empreses generadores de residus, en la gestió dels residus domèstics. 

Suscribirse a contractació