Pasar al contenido principal

Obert el termini per a sol·licitar una parada en els quatre nous mercats de l'horta a València

Fins al pròxim 3 d'octubre poden presentar la seua sol·licitud les persones interessades a instal·lar una parada en els nous mercats de venda directa de productes agroalimentaris. L'Ajuntament ha posat en marxa un servici d'assessorament per a orientar en el tràmit. Estos mercats de l'horta s'instal·laran a Castellar-Oliveral, Benimaclet, Pla del Remei i Malilla i tindran una periodicitat setmanal.

Presentada la guia gastronòmica de l'Horta del Carraixet per a fomentar el menjar sostenible de quilòmetre 0

El rebost de totes i de tots. Aquest és el lema que es pretén consolidar amb la guia gastronòmica de l'Horta del Carraixet. Aquesta publicació es tracta d'una iniciativa sense precedents en l'àmbit local que ha sigut promoguda des de Turisme Carraixet per a visibilitzar la qualitat dels productes ací cultivats, així com de la restauració que basa la seua cuina en el quilòmetre 0, i la sostenibilitat del model productiu i de vida associat a aquest espai.

L'Ajuntament de València recuperarà un tros d'horta a La Punta

La Comissió de Desenvolupament i Renovació Urbana de l'Ajuntament de València ha aprovat este dilluns la proposta d'Enclavament de Recuperació de l'Horta en la Punta, una actuació que permetrà convertir un solar industrial en decadència en una nova edificació residencial comunitària compacta i una horta activa de quasi 7.000m2.

Suscribirse a horta