Pasar al contenido principal

Betxí i Novessendes plantegen una programació amb reflexions i alternatives al model de consum i producció actual

Un model més sostenible és possible, que tinga en compte les persones, el territori i l’ecosistema. Com aconseguir-ho? Llaurant un futur adequat a les necessitats del nostre entorn. La Fundació Novessendes organitza una setmana a Betxí amb activitats que mostren com adaptar la manera de viure a un model més respectuòs. La III Setmana de la Sostenibilitat, del 5 al 8 d’octubre, proposa activitats al voltant de l’alimentació, l’agricultura i el valor dels recursos naturals próxims, per un canvi que és tan viable com necessari.

La primera edició dels premis «Llaurant un futur Sostenible» se celebrarà el pròxim 7 d'octubre

El diputat de Promoció Econòmica de la Diputació de Castelló, Pau Ferrando, ha presentat junt amb la Fundació Novessendes la primera edició dels premis «Llaurant un futur sostenible», que es lliuraran el pròxim divendres 7 d’octubre, i que tenen l’objectiu de reconéixer a persones i entitats que han contribuït amb la seua trajectòria professional i/o personal a desenvolupar un model agroecològic que conjumina la producció d’aliments de qualitat i la conservació de recursos naturals.

La campanya Llaurant un Futur Sostenible visibilitza una agricultura sostenible des de Betxí

“Conrear de manera sostenible no paga la pena a Castelló”. Aquest és el provocador lema amb el qual arrenca l'espot audiovisual amb el qual s'ha llançat avui en xarxes la campanya Llaurant un Futur Sostenible (www.llaurant.com). Una estratègia de conscienciació que cerca, des de Betxí, visibilitzar projectes agraris respectuosos amb l'entorn (mediambiental i humà) que es vénen desenvolupant-se amb molt d'esforç a la província de Castelló. I ho fa precisament en vespres del Dia Mundial de l'Alimentació.

Suscribirse a Llaurant un Futur Sostenible