Pasar al contenido principal

Conselleria d'Agricultura i la nova comissió executiva de LA UNIÓ reafermen el seu compromís per seguir implementant millores per al camp valencià

La consellera d’Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica, Isaura Navarro, i la nova Comissió Executiva de La Unió Llauradora i Ramadera han mantingut aquest matí un encontre després de ser escollit aquest equip al darrer congrés de l’organització agrària i ramadera.

Ambdues parts s’han compromès a seguir desenvolupant propostes de millora per al cultiu valencià i defensar la reputació, qualitat i proximitat amb la qual compta el producte agroalimentari valencià de cara al futur.

Castelló organitza una reunió informativa amb el sector citrícola local per a abordar la pròxima Fira de la Taronja

La Regidoria de Transició Ecològica de l'Ajuntament de Castelló compartirà el 5 de setembre una reunió amb les productores i productors de cítrics del terme municipal per a tractar la pròxima edició de la Fira de la Taronja. La trobada serà oberta i tindrà lloc a partir de les 18.00 hores en la Cambra Agrària Municipal, en l'avinguda de Lledó número 16.

Suscribirse a reunió