Pasar al contenido principal

L'Ajuntament de Massalfassar i Carrefour col·laboraran perquè l'hipermercat compre als agricultors locals productes 'Km 0'

L'Ajuntament de Massalfassar s'ha reunit amb responsables de l'Hipermercat Carrefour Massalfassar i agricultors del poble i del veí Albuixech per tractar la possibilitat que la tenda situada al Centre Comercial El Manar oferisca productes frescos dels productors locals.

En esta primera trobada van participar els gerents dels centres Carrefour de Massalfassar, Luis Puig, i Vila-real, Francisco Luque, la regidora de Comerç i Indústria de l'Ajuntament de Massalfassar, Elisabeth Gómez, i diferents productors d'estos pobles de l'Horta Nord. "Estem en la idea d'oferir productes de quilòmetre zero, del nostre entorn més pròxim, no sols perquè creiem en esta política sinó perquè a més comptem amb un producte excel·lent en el nostre entorn", comenta Luis Puig.

Així, en esta primera reunió es va produir un acostament perquè els agricultors trasladen al supermercat quins productes conreen, les èpoques de cada producte o la producció necessària per a proveir a l'hipermercat, amb l'objectiu que la majoria de fruites, verdures i hortalisses de la tenda siguen producte de proximitat.

"Esta reunió a tres parts reflecteix la nostra sensibilitat amb els productes i els productors locals, el nostre interès a reactivar l'economia i el comerç de Massalfassar i les nostres ganes de trobar alternatives i solucions als problemes dels nostres autònoms i agricultors. Si aconseguim que oferisquen un servei diari estarem molt satisfets de la nostra labor d'intermediació per a posar en contacte a les dos parts", apunta Elisbeth Gómez.