Pasar al contenido principal

Cultura, tradició i gastronomia a la Mostra Belloquina els dies 9 i 10 d'abril

La Mostra Belloquina de Vins i Productes de la Terra acull en el seu XIX els tradicionals expositors amb productes artesanals, vi de la terra i gastronomia en la Plaça del Vi de Benlloc (Plana Alta).

Un any més, Benlloc es vist de tradició, gastronomia, cultura i festa durant els dies 9 i 10 d'abril amb motiu de la celebració de la Mostra Belloquina, una fira artesanal que es distingeix de les altres i, enguany, la seua temàtica és la mel.

En aquesta línia i per primera vegada es podrà gaudir a Benlloc de les actuacions de dos grups de música: Citra trio i Bricks The Yet seran els encarregats de posar el to musical a la nova edició de la Mostra Belloquina.

Una edició que compta amb totes les activitats necessàries per a gaudir en família. Vins de la terra amb més de 12 cellers castellonencs en la Plaça del Vi, gastronomia tradicional, menjars populars, la Marxa a cavall i més de 60 expositors amb productes artesans de tot el territori, i també música i jocs infantils.

També comptarà amb una cercavila i animació perquè els més xicotets, junts als més majors, gaudisquen d'aquesta fira tan familiar. A més, enguany rebran la I Edició de la Canicross, una carrera que tindrà lloc el dissabte 9 d'abril a les 9 del matí.

Quant a la música, el dissabte a les 20:30h serà el torn de Bricks The Yet , un grup castellonenc de música valenciana. I per a finalitzar amb la part musical, l'actuació de Citra Trio serà diumenge a les 12:00h. També actuarà el grup de danses Rabalaire el dissabte 9 a les 18:30h i la banda de música Amor a l'Art el diumenge 10 a les 18:00h.

Les persones interessades en qualsevol dels actes programats per aquests dos dies poden consultar tota la programació al web oficial de l'Ajuntament de Benlloc: www.benlloc.es i també visitar les seues xarxes socials per a participar en la festa i descobrir algunes sorpreses.