Pasar al contenido principal

L'Ajuntament de Benaguasil i l'empresa local Ramafrut col·laboren per a oferir un servei de bàscula als agricultors per només un euro

Els agricultors de Benaguasil disposaran d'una bàscula de pesatge i tara per 1 euro a partir d'aquesta mateixa setmana gràcies a l'acord al qual ha arribat l'ajuntament d'esta localitat del Camp de Túria i l'empresa local Ramafrut.

L'Ajuntament de Benaguasil, a través de la Regidoria d'Agricultura, assumirà el 50% del cost actual de pesatge i tara realitzats pels agricultors del municipi, dotant així d'una eina demandada pel sector agrícola i afavorint la col·laboració públic-privada.

L'alcalde Ximo Segarra i el regidor d'Agricultura Pedro Pablo Peris s'han felicitat d'aquesta nova infraestructura a la disposició del conjunt d'agricultors de Benaguasil, “com a ajuntament, busquem les formes més adequades de poder donar resposta a les necessitats d'un sector agrari que tan castigat està. Volem agrair la bona disposició de l'empresa Ramafrut per a dur a terme aquesta col·laboració públic-privada que estem convençuts, suposarà un benefici per al conjunt d'agricultors de Benaguasil”.

La bàscula està situada al Carrer Fra Luis Amigó i compta amb un accés a l'aire lliure que afavoreix les maniobres de camions i remolcs.