Pasar al contenido principal

Albocàsser converteix bancals abandonats en pastures i tallafocs

L'ermitori de Sant Pau d'Albocàsser va acollir una jornada per a explicar en profunditat el projecte 'Pastures-Tallafocs' que pretén transformar camps i pastures abandonades per al seu aprofitament per explotacions ramaderes i fer-les més viables econòmicament i com a línies de discontinuïtat basades en àrees tallafocs.

Otra persona octogenaria fallece en accidente de tractor en Albocàsser

Nuevo accidente de tractor con desenlace fatal y que también se trataba de una persona mayor como la mayoría de los casos que se producen.

El Consorcio Provincial de Bomberos de Castellón ha informado del rescate de un varón de unos 80 años de edad que estaba atrapado debajo de un tractor volcado en el término municipal de Albocàsser. Finalmente la persona atrapada se encontraba fallecida.

Albocàsser recupera este cap de setmana la seua Fira de Sant Pere amb 20 expositors

El Prat de Sant Pau d'Albocàsser recupera els dies 26 i 27 la Fira de Sant Pere. Després d'un any sense celebrar-se l'esdeveniment a conseqüència de l'Covid-19 l'Ajuntament ha tornat a organitzar una fira adaptada a les circumstàncies de la pandèmia. L'alcaldessa, Isabel Albalat, i la regidora de Turisme, Empar Adell, han indicat que "comptarem amb 20 expositors agroalimentaris i de maquinària agrícola que s'ubicaran únicament al Prat de Sant Pau. Allà establirem un únic punt d'accés amb gel hidroalcohòlic.

La Generalitat tiene cuatro Centros Mujer Rural itinerantes en la Comunitat Valenciana

La directora general del Institut Valencià de les Dones, María Such, ha destacado que los nuevos Centros Mujer Rural puestos en marcha por la Conselleria de Igualdad y Políticas Inclusivas "trabajan para fomentar la igualdad de mujeres y hombres en las zonas rurales de interior, ofreciendo apoyo y ayuda para la transición hacia una vida independiente y favoreciendo la lucha contra la feminización de la pobreza en este ámbito.

Albocàsser celebra este cap de setmana la huitena edició de la Fira de l'Ametla

Albocàsser acollirà els dies 5 i 6 d’octubre la huitena edició de la Fira de l’Ametla, que compta amb el suport de la marca ‘Castelló Ruta de Sabor’. La presentació oficial a la capital de la Plana ha tingut lloc aquest matí al Palau Provincial amb la presència de la diputada provincial de Turisme, Virginia Martí,l’alcaldessa de la localitat, Isabel Albalat, i la regidora de Fires, Empar Adell.

Suscribirse a Albocàsser