Pasar al contenido principal

LA UNIÓ demana l'ús de la bassa del Belcaire per a poder regar els cultius de la Vall d'Uixó, Xilxes, Moncofa i Almenara

La Unió Llauradora i Ramadera reclama que els regants de la Vall d'Uixó, Xilxes, Moncofa i Almenara puguen utilitzar l'aigua embassada de la bassa de regulació del riu Belcaire per a poder regar els cultius de la zona.

La bassa, de 2,2 hectòmetres cúbics de capacitat, es va construir en 2009 per part del Ministeri de Medi Ambient i Medi rural i Marí a la Vall d'Uixó. Es nodreix de l'aigua de pluja procedent del riu Belcaire i el seu objectiu és recarregar els aqüífers de la comarca.

Castelló retrà aquest dissabte un homenatge a José Pascual per la seua trajectòria al capdavant del Sindicat de Regs

La Regidoria de Transició Ecològica de l'Ajuntament de Castelló ha organitzat un acte d'homenatge a José Pascual Gil en reconeixement a la seua trajectòria com a president del Sindicat de Regs de Castelló. Pascual es va jubilar enguany després de tres dècades al capdavant de l'associació de regants.

L'esdeveniment serà obert a la ciutadania, aquest dissabte 11 de juny a partir de les 12.00 hores en la sala d'actes de la Cambra Agrària, en l'avinguda de Lledó 16.

Suscribirse a comunitat de regants