Pasar al contenido principal

Turisme CV retransmet en directe per Facebook Live la Fira Modernista de Carcaixent

Turisme Comunitat Valenciana convida als seguidors i seguidores de la seua Fanpage de Facebook Comunitat Valenciana a viatjar a la fi del segle XIX i començaments del segle XX, l'època d'esplendor del Modernisme a Carcaixent. A través del format Facebook Live i en streaming' este dissabte a partir de les 18.00 hores es realitzaran diverses diverses connexions en directe, on es visitaran els principals punts d'interés locals connectats amb el modernisme: Reial Séquia, Asil, Casa Carreres, Casa Magraner, la Fonda de Sant Llorenç y L'hort del Tacat. . 

De la mà de la presentadora Nerea Sanfe els seguidors de Facebook podran traslladar-se a l'època en la qual Carcaixent va viure un moment de màxima esplendor gràcies al cultiu i comercialització de la taronja. 

La quarta edició de la Fira Modernista de Carcaixent se celebra del 7 al 9 de juny. Aquesta edició està dedicada als mitjans de transport i a la seua importància en el desenvolupament del comerç de la taronja. En la Fira Modernista de Carcaixent no faltaran els balls i música tradicionals en diversos escenaris, amb els vistosos grups de ball Les 
Folies Carcaixent i també espectacles com La Família Sangonera o La Catedral de la Taronja.