Pasar al contenido principal

McDonald’s abre su primer restaurante en Carcaixent y crea 40 puestos de trabajo

McDonald’s, dentro de su plan de crecimiento nacional, vuelve a apostar por la Comunitat Valenciana para abrir un nuevo restaurante. Ubicado en Carcaixent, en la Avenida Bressol de la Taronja, Sector Nord Terciario 2, junto al centro comercial Ribera del Xúquer, es el primero de esta localidad, el vigésimo noveno de la provincia y el sexagésimo tercero en la comunidad autónoma.

Carcaixent paralitza en ple les iniciatives per crear ‘macroinstal·lacions’ fotovoltaiques

El Ple de l’Ajuntament de Carcaixent va mostrar el seu desacord aquesta setmana pràcticament unànime a albergar en el terme municipal grans instal·lacions fotovoltaiques que puguen suposar una alteració important del territori. En una sessió extraordinària celebrada, es va acordar la suspensió de l’atorgament i admissió a tràmit de les llicències que es puguen sol·licitar per a la implantació d’instal·lacions d’energia fotovoltaica i/o eòlica amb la finalitat d’estudiar la reforma de l’ordenació urbanística dels dits usos en el vigent PGOU.

Turisme CV retransmet en directe per Facebook Live la Fira Modernista de Carcaixent

Turisme Comunitat Valenciana convida als seguidors i seguidores de la seua Fanpage de Facebook Comunitat Valenciana a viatjar a la fi del segle XIX i començaments del segle XX, l'època d'esplendor del Modernisme a Carcaixent. A través del format Facebook Live i en streaming' este dissabte a partir de les 18.00 hores es realitzaran diverses diverses connexions en directe, on es visitaran els principals punts d'interés locals connectats amb el modernisme: Reial Séquia, Asil, Casa Carreres, Casa Magraner, la Fonda de Sant Llorenç y L'hort del Tacat. . 

Un detenido por estafar más de 72.000 euros a citricultores de Carcaixent y Rafelguaraf

El Equipo Roca de la Guardia Civil de Sueca, en el marco de una operación denominada Rui, ha detenido a una persona e investigado a otras cuatro de una misma familia por su implicación en delitos de estafa continuada y apropiación indebida sobre agricultores.

La detención se produjo el pasado 20 de marzo tras tener conocimiento que en las localidades de Rafelguaraf y Carcaixent (La Ribera Alta) se estaba estafando a gran cantidad de agricultores durante las últimas campañas de cítricos, concretamente desde octubre de 2017 hasta noviembre de 2018.

Suscribirse a Carcaixent