Pasar al contenido principal

La VII Festa de la Carxofa d'Alaquàs se celebra el 23 i 24 de març amb deu restaurants, un concurs de tapes i un passaport per a impulsar el comerç local

La VII Festa de la Carxofa d'Alaquàs (Horta Sud) se celebrarà els dies 23 i 24 de març, en la Plaça de la  Constitució, al costat del Castell. Sota el lema ‘La carxofa també és teua’, la Associació d’Amics i Amigues del Cant de la Carxofa ha dissenyat un programa en el qual destaca la nova zona gurmet de l'esdeveniment, amb deu empreses gastronòmiques; el concurs de tapes, previst durant la jornada del diumenge; i el Passaport Carxofa, impulsat al costat de Comerciants Associats d'Alaquàs (CAdA), que estarà actiu fins al 12 de març amb l'objectiu de promoure el comerç local.

Benlloc prepara la seua Festa de la Verema del 27 al 29 d'octubre

L'Ajuntament de Benlloc ja té quasi tots els preparatius llestos per a rebre als visitants i locals que els acompanyaran durant la seua Fira de la Verema. Esta fira que acull tant a professionals del món del vi com a famílies tindrà lloc el
cap de setmana del 27 al 29 d'octubre i comptarà amb una carpa del vi amb 16 cellers del nostre territori i diferents estands de menjar.

La Mostra de Benlloc està d'aniversari

Aquest cap de setmana arriba la XX edició de la Mostra Belloquina de Vins i Productes de la Terra. Una fira artesanal que aquest any té com a temàtica les flors i les plantes de la zona. A més de comptar amb tradicionals expositors amb productes artesanals, gastronomia i vi de la terra a la Plaça del Vi.

L'il·lustrador valencià Javier Mariscal dissenya el cartell de la XXIX Festa de la Carxofa de Benicarló

La Festa de la Carxofa 2022 ha començat a caminar amb la presentació oficial del cartell anunciador, obra de l'artista i il·lustrador Javier Mariscal. L'alcaldessa de Benicarló, Xaro Miralles, acompanyada del propi autor del cartell i de les regidores de Turisme i Agricultura, Isabel Cardona i Inma Díaz, ha presentat l'obra, que evoca la vessant més mediterrània de la carxofa, on els colors i la bellesa tenen un significat especial.

 

La XXVIII Festa de la Carxofa de Benicarló serà virtual i se centrarà en la promoció del producte

La XXVIII Festa de la Carxofa serà molt diferent a com l'hem coneguda fins ara. La regidora d'Agricultura, Inma Díaz, i la de Turisme, Isabel Cardona, han detallat com serà la Festa, que s'adaptarà a la situació actual de pandèmia substituint els habituals actes centrals com la Torrada popular de carxofes, la Demostració Gastronòmica, l'Art&Xoc Festival, la Fira de Productes Gastronòmics i de Proximitat i el Sopar de Gala de la Carxofa, per altres de virtuals o actes sense públic. L'objectiu és no deixar de promocionar el producte, però amb totes les mesures de seguretat.

La XXVIII Festa de la Carxofa se centrarà en les jornades gastronòmiques en bars i restaurants

L'Ajuntament de Benicarló, a través dels Departaments d'Agricultura i Turisme, està acabant de perfilar el programa d'actes de la XXVIII Festa de la Carxofa, una edició completament diferent que prioritzarà la promoció de la pròpia Festa i de la Carxofa de Benicarló a través de les Jornades del Pinxo i les Jornades Gastronòmiques que s'organitzaran als bars, cafeteries i restaurants de la ciutat.

Suscribirse a festa