Pasar al contenido principal

LA UNIÓ presenta al Consell Agrari d'Oliva una sèrie de propostes en benefici dels llauradors del poble

LA UNIÓ ha presentat davant el Consell Agrari d'Oliva una sèrie de propostes que resultarien molt beneficioses d'aplicar-se per als llauradors d'aquest municipi de la Safor, algunes de les quals ja van ser sol·licitades fa quasi dos anys. Més del 50% dels 59 km² que conformen el municipi  són considerats com a sòl agrícola, d'ací la importància de qualsevol decisió que competisca a l'apartat agrari.

El Pacte Territorial Plana Alta Nord treballa en la constitució d'un consorci gestor i estudia la creació d'un banc de terres

El Consell Rector del Pacte Territorial per al Desenvolupament Local i l'Ocupació de la Plana Alta Nord, va celebrar ahir una reunió a Benlloc per a avançar en la creació d'un consorci gestor que puga gestionar amb major autonomia els fins del Pacte Territorial. La reunió s'ha centrat en la revisió i el debat dels estatuts proposats per la comissió constituïda per a la seua elaboració.

Beniarbeig presentarà el 20 de novembre el seu Banc de Terres

El divendres que ve 20 de novembre, a les 19.00 hores i en el Saló de la Biblioteca Municipal de Beniarbeig, se celebrarà l'acte oficial de presentació del Banc de Terres. Intervindran Juan José Mas, alcalde de Beniarbeig; Joan Carles Caldentey, director de la ADR Buscatierras i Toni Cardona, productor agrari de AER.

El Banc de Terres de València ya está en marcha

El Banc de Terres de València, un registro municipal público y gratuito del Ayuntamiento de València, ya está en marcha desde el pasado lunes y las personas que tengan en propiedad campos en desuso en el término municipal y quieran alquilarlos pueden ofrecerlos. Del mismo modo se pueden inscribir los agricultores interesados en cultivar esas parcelas.

Suscribirse a Banc de Terra